Helsingborgs Vinhus är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1999 och målsättningen har alltid varit och är att hitta mindre europeiska rolex replica watches med högkvalitativa viner till ett bra pris. Vi försöker att hålla en mycket bra service till våra kunder som dels är restauranger och dels privatpersoner genom Systembolaget.

Vårt stora intresse för vin väcktes tidigt under våra resor i Europa, då vi ofta stannade till vid någon vingård för att provsmaka. Det var replica watches spännande varje gång. Ofta var det dessutom gott! Det var Svend som kom på idéen att vi skulle börja importera vin för försäljning. Vi hade ju redan ett företag i en helt annan bransch, men vi tänkte att det säkert skulle gå bra med två företag. Vi kom snart underfund med att vin var en mycket speciell vara att handla med, ibland var det livsmedel och ibland en drog och hublot replica uk visste inte riktigt när det var det ena eller det andra.

Det tog oerhört lång tid med alla tillstånd som skulle erhållas, men vi gav inte upp utan fortsatte tills vi till slut var helt godkända i alla avseenden. Vi började med att importera från Frankrike, som vi tyckte var vinlandet framför alla andra och idag har vi viner från många olika områden i Frankrike t ex Alsace, Gaillac, Bandol, Bourgogne, Crozes Hermitage, Lirac och tag heuer replica uk snart även Champagne. 

Andra länder som vi importerar ifrån är Tyskland, Italien, Spanien och Österrike.

Vi har besökt alla våra leverantörer och många har också blivit våra personliga vänner och  vi  följer deras produktion väldigt tätt samt provsmakar varje ny årgång innan vi beställer. Vill du skicka E-mail till oss klicka då på vår mailadress.

 

Eva och Svend

Helsingborgs Vinhus
Tel.042 28 11 90
Fax 042 28 10 91
Mobil 0706 64 09 70
Mobil 0708 11 13 81
E-mail: info@vinhus.se

 

    Tillbaka till första sidan